Siirry suoraan sisältöön

Nettisivut

Tarvitsetko itsellesi tai yhtyeellesi musiikkigenren mukaiset tyylikkäät nettisivut? Olet oikeassa paikassa!

Nettisivut voi tehdä joko itse tai voit palkata ammattilaisen ne sinulle tekemään. On olemassa monia erilaisia Website Buildereita: WordPress, Squarespace, Weebly, yms. Itse käytän WordPressiä nettisivujen rakentamiseen.

Mitä tämä sitten maksaa? Nettisivujen hinta koostuu monesta asiasta: teetkö itse vai tarvitsetko ammattilaisen apua, domaini ja webhotelli, tarvitsetko logoa, verkkokauppaa, yms. Jos tarvitset Web Designeria, hinta liikkuu muutamasta satasesta tuhansiin, jopa kymmeniin tuhansiin euroihin riippuen nettisivujen koosta. Tässä hieman lisätietoa, mitä kuluja sinulle tulee nettisivuista.

Mikä?Hinta
Domaini0,75 – 4€ / kk
Webhotelli5,90 – 44,90€ / kk
Ylläpito0 – 50€ / kk
Web Designer50 – 200€ / tunti

Nettisivujen tekeminen on iso projekti, joka kannattaa jakaa kolmeen eri vaiheeseen: suunnitteluun, kehitykseen ja julkaisuun. Ensiksi suunnitellaan nettisivujen yleinen ilme, tehdään sisältöä, yms. Toiseksi lähetään rakentamaan sivuja. Lopuksi, jos kaikki on mennyt hyvin, ovat sivut jo julkaisuvalmiit!

Jos tarvitset Web Designeria nettisivujen rakentamista varten, ylläpitoa tai mitä tahansa muuta nettisivuihin liittyen, ota yhteyttä!

Pistä viestiä tai lähetä tarjouspyyntö

Painamalla ”Lähetä” hyväksyt, että tietojasi käsitellään ja säilytetään tietosuojaselosteen osoittamalla tavalla.